“Un copil poate oricând să înveţe un adult trei lucruri: cum să fie mulţumit fără motiv, cum să nu stea locului niciodată şi cum să ceară cu insistenţă ceea ce îşi doreşte”
Paulo Coelho
  galerie foto webcam contact
       
   
despre noi
descrierea spaţiului
oferta de servicii
petreceri
program şi tarife
sănătate
înscriere
 
 
 

Winnie Land are la interior o suprafaţă utilă de 250 mp, care cuprinde săli pentru procesul instructiv educativ, recreativ, pentru divertisment şi activităţi extracurriculare.

Sălile de grupă oferă un spaţiu educaţional confortabil şi primitor, stimulând dezvoltarea şi învăţarea activă a copiilor şi asigurând sănătatea şi protecţia lor, fără a le impune restricţii.

Pe lângă cele două săli de grupă, beneficiem de o sală pentru activităţi opţionale, o sală de sport, sală de mese şi grup sanitar.

Şi pentru că fără joacă în aer liber nu se poate, la exterior am amenajat un spaţiu în care cei mici să se simtă cât mai aproape de natură şi să găsească plăcerea de a folosi jucariile şi a manevra cu pricepere tricicletele şi bicicletele din dotare.

Terenul de joacă este acoperit cu gazon pentru a preveni eventualele accidentări şi oferă siguranţă şi confort. Copiii sunt încântaţi să se joace în curte la topogane, leagăne, balansoare şi să participe la diverse concursuri sportive şi activităţi recreativ-distractive.